sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Päivä Tallinnassa

Torstaina otin vapaata töistä, ja hypättiin Tallinnan laivaan yhdessä äitin, tädin ja serkun kanssa. Puoli kahdeksan laiva oli mulle kyllä vähän turhan aikainen, kun kotoolta piti lähteä jo kuuden jälkeen. En todellakaan ole mikään aamuvirkku, joten väsymys painoi melkolailla. Maissa oltiin muistaakseni 10 tuntia ja silti meinasi aika loppu kesken. Enimmäkseen shoppailtiin ja kierreltiin ympäri vanhaa kaupunkia. Äitsyli sponsoroi mulle muutamia kivoja juttuja, täytyypi ehkä esitellä niitä jossain vaiheessa. Ja kaikki ostokset oli muuten alelöytöjä! Tässä olisi muutamia Tallinnan kuvia - osan on ottanut serkkuni Isa, joka muuten on aijemminkin näpsinyt noita asukuvia tänne blogin puolelle.
 photo tallinn1_zps1f58547c.jpg photo tallinn3_zpsbbf034d9.jpg photo tallinn5_zps1a92146b.jpg photo tallinn2_zps53cf3297.jpg photo tallinn8_zpsaae3c85c.jpg photo tallinn6_zpsd0cb1a6c.jpg photo tallinn4_zps189d476d.jpg

4 kommenttia:

 1. Odotinkin jo tätä Tallinna-postausta! Hyvä tyttö, ku mainitsit prokuvaajan ;)

  VastaaPoista
 2. voi kun mä kaipailisin sun seuraa serkkuseni! yritetään syksyllä järjestää tapaaminen sillee vaikka koko viikonlopuks!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minukiii ikävä!!! Voisit vihdoin tulla käymään Tampereella!! Ja hei alle kaks viikkoa niin nähdään rippibailuissa. Pus!

   Poista