perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ihana Kahvila ja kameraärsytys

Argh, nyt kyllä tekis mieli vetää kunnon itkupotkuraivarit! Lähdettiin eilen Magdan kanssa Kalasatamaan kahvittelemaan ja ajattelin että jes, siellä on kiva kuvailla, joten pakkaanpa kameran messiin. No, ostettiin kahvit ja yritin sitten ottaa ensimmäistä fotoa kun tajusin, että jotain on vialla - ei meinaan suostunut millään tarkentamaan. Siinä sitten ihmettelin aikani ennen kuin huomasin, että putkihan on ihan solmussa. Per&*#e!! Se siitä kuvailusta sitten... En vaan tajua missä kamera on ottanut niin paljon osumaa, että on mennyt tohon kuntoon.
 photo kalasatama7_zps78e77ef3.jpg Myrtsi-Miffa ja rikkinäinen kamera 
 photo kalasatama1_zps44025511.jpg  photo kalasatama2_zpsad6b1f56.jpg Oltiin sen verran myöhään liikkeellä, että pelättiin jo jäävämme ilman kahvia. Onneksi merikonttiin rakennettu Ihana Kahvila ei ollut turhan tarkka aukioloaikojensa suhteen vaan oli auki vielä pitkään senkin jälkeen kun me saavuimme paikalle, vaikka kylttien mukaan paikka olisikin jo ollut kiinni. Ilta-auringossa oli ihana lojua säkkituoleissa ja päivitellä kuulumisia. Käykää ihmeessä tsekkaamassa Ihana Kahvila ja koko Kalasataman alue graffitiseinineen ja kaupunkipuutarhoineen, jos ette ole sitä vielä tehneet!
  photo kalasatama6_zps677b4392.jpg Mun uusi lemmikki, Ärjy-koira. Kyllä se tosta rauhottui kun vaan jatkoin paijailua.
 photo kalasatama5_zps23b1109f.jpg  photo kalasatama3_zpsbdfc8d4f.jpg

Ihana Kahvilassa oli sen verran kiva käydä pitkästä aikaa, että ihan hirveästi en jaksanut kameran takia mököttää. Vaikka ei nämä puhelimella otetut kuvat kyllä ihan laadullaan loista, mutta onneksi sentään pystyy jollain kuvia ottamaan. Ja kyllähän se kameran runko vielä toimii, mutta kun mulla on lisäki ainoastaan kittiputki, joka sekin hieman temppuilee tarkennuksen kanssa...

Yritän ajatella tämän nyt niin, että joku epämääräinen ylempi taho on sitä mieltä, että mun pitäisi vihdoin ostaa uusi kamera. Minijärkkärin perään olen tässä haikaillut jo pidemmän aikaa, mutten ole vielä raaskinut siihen rahojani pistää. Nyt on ehkä pakko - voi miten kurjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti