tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ja toivon koskien kohinaa


 photo moumlkkiretki_1_zps2ba44ad2.jpg Perjantaina heti työviikon päätyttyä hypättiin Essin kanssa auton rattiin ja lähdettiin mökille. Edessä oli jälleennäkeminen ihanan Sumpan kanssa, joka on ollut kauan maailmalla. Tai no, ensin olin itse puoli vuotta vaihdossa ja Sumpan vaihto alkoi juuri ennen omaa kotiin paluutani. Poimittiin maailmanmatkaaja Mikkelin asemalta kyytiin ja pakotettiin yksi junan odottelija ottamaan meistä ensimmäinen yhteiskuva puoleentoista vuoteen. photo moumlkkiretki_2_zps33ee0704.jpg Lauantaina käväistiin Juvalla Kesäkarkeloissa. Kuunneltiin pätkiä Rapion Myllyn kesäteatteriesityksestä ja kokeiltiin rivitansseja. Meidän muuvit taisivat kyllä ottaa vähän vaikutteita Sambasta...
 photo moumlkkiretki_3_zps1f27d6b0.jpg Petankipelien jälkeen innostuttiin vielä kokeilemaan kahvakuulailua ja taijita yhdistelevää petankikuulailua. Tästä tulee varmasti seuraava hittilaji, ainakin zumban veroinen!
 photo moumlkkiretki_4_zpse39d6d52.jpg Loihdittiin ihan superhyviä grilliruokia ja innostuttiin panostamaan jälkiruokaankin. Essi oli bongannut ennen juhannusta Curiouser &curiouser -blogista ihanan näköiset hedelmäsalaatit, joista tehtiin omat versiomme. Hedelmien loputtua melonikulhot toimivat vielä mainiosti sangrialaseina. 
 photo moumlkkiretki_5_zps409c7427.jpgSunnuntaina tehtiin vielä retki aamukahveille läheiselle Rapion Myllylle. Vakio retkikohde aina mökkireissuilla! Siellä se koski kohisi, niin kuin Jonna Tervomaan uudessa biisissä kovasti toivotaan. Tosta kappaleesta tuli meidän reissun teemabiisi, jota soitettiin pitkin viikonloppua. Ja laulettiin epävireisesti päälle, korkealta ja kovaa!

2 kommenttia:

 1. Näyttää hauskalta, mökkeily on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kyllä oli ja oot niin oikeessa, mökkeily on huippua! Viikonloppu päätty ihan liian nopeesti.

   Poista