maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kesäretki Sääksjärvelle

 photo saumlaumlksi4_zpsb414fa8d.jpg Eilen mulla ja Röllöllä oli kerrankin samaan aikaan vapaapäivä, joten päätettiin tehdä kesäretki. Aamusalin kautta ajeltiin puolisen tuntia Sääksjärven uimarannalle viettämään kunnon biitsipäivää. Tässä vedetään palkkaria naamaan perille päästyä.
  photo saumlaumlksi5_zps4ac40811.jpg Sääksjärvellä meitä odotteli ihana rantaviiva, joskin melkoisen täynnä porukkaa. Ollaan käyty tuolla joskus vuosia sitten perheen kanssa ja muistelinkin, että siellä on uskomattoman kirkas vesi ja ihana hiekkapohja, kelpasi pulikoida. 
 photo saumlaumlksi1_zpsc527e831.jpg Eväät oli tietysti mukana, melonia ja rypäleitä on mukava napostella arskaa ottaessa. photo saumlaumlksi2_zps81d1dac1.jpg Monkin hellehattu päähän, ettei tule auringonpistosta!
 photo saumlaumlksi3_zpse9ca0d1d.jpg Pikkuveli tilasi mulle protskujauheiden kylkiäisenä upouuden sheikkerin (vanha olikin joku veljeltä peritty kulahtanut yksilö), tietysti pinkin. Tykkään erityisesti noista hifistelylokeroista, joihin voi säilöä evästä päivän varalle. Tällä kertaa pari kaurakeksiä ja kourallinen pähkinöitä. 

Harmi vaan, että unohdin täysin olevani allerginen hasselpähkinöille. Tai siis en yhtään tajunnut pisteleväni niitä poskeeni ennen kuin oli jo liian myöhäistä. Ensin alkoi kamala kirvely ja heti perään koko suu rupesi turpoamaan kurkkua myöten, jes. Hiukan kelju olo, mutta onneksi sekin lopulta helpotti ja turvotus laski. Ei enää hasselpähkinöitä mulle, kiitos!
 photo saumlaumlksi6_zpsc63fb7bd.jpg Röllön asennelippis ei toivottavasti edusta neidin virallista kantaa lomailusta. 

 photo saumlaumlksi7_zpsfe2b28b9.jpgViitisen tuntia viihdyttiin rannalla grillaamassa ennen kuin päätettiin luovuttaa ja suunnata kotia kohti. Siinä vaiheessa ranstu oli jo hieman autioituneemman näköinen kuin tullessa ja parkkipaikkakaan ei ollut enää täynnä väärinpysäköityjä autoja. Loistava biitsipäivä, nyt jaksaa taas aloittaa työviikon...eh?

4 kommenttia:

 1. Ooo. Aivan ihana ranta. Itse myös kerran tuolla käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Mua vähän jänskätti että kuvittelenko vään päässäni täysin kirkkaan veden ja hiekkapohjan, kun edelliskerrasta oli niin monta vuotta, mutta siellä ne vielä oli :D

   Poista
 2. Epäreiluu. Nyt mun tekis mieli dippailla kaurakeksii kahviin. Sun vika.
  -Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorge sekoboltsimuikkeli, ei ollut tarkoitus aiheuttaa mielipahaa! Mennään illalla jonnekin, mistä saa kaurakeksii ja kaffee :D

   Poista