maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kesäbileviikonloppu Tampereella

Oi kuinka tykkäänkään Tampereesta! Se tuli taas todettua, kun vietin viikonlopun pitkästä aikaa omassa kodissa, yhdessä kodittomien Suvin ja Essin kanssa. Ajeltiin Essin kanssa perjantaina töiden jälkeen ihan järkyttävässä kaatosateessa kohti Tamperetta ja oltiin kovin onnellisia kun vihdoin päästiin kotipihaan. Se ilma oli jotain ihan hirveää, välillä melkein paistoi arska ja välillä vettä tuli niin paljon, että just ja just erotti edellä ajavan takavalot. Päästiin kuitenkin ehjänä perille ja napattiin Suvi juna-asemalta kyytiin. Tytsällä oli synttärit, joten meillä korkattiin skumppa ja lahjottiin Suvia upealla taideteoksella, joka näkykin tuossa ensimmäisen kuvan taustalla. Kuten voitte huomata, ollaan Essin kanssa tosi taiteellisia, öhm... Meillä on suuret suunnitelmat pitää kuviskerhoa koulun alettua. Konseptiin kuuluu iltateetä, juoruja ja taidetta vaihtelevalla tekniikalla.  Lupaan esitellä kauniita taideteoksia sitten syksymmällä...
 photo tre1_zpsf513de96.jpg Kamalan kauaa meidän synttärietkot eivät kuitenkaan kestäneet, koska illan suuntana oli Boomin kesäbileet. Sinne kokoontui valtava määrä ympäri Suomea karanneita boomareita, joita kesän aikana olikin jo ehtinyt tulla ikävä. Huippu ilta, vaikka äänikin meinas lähteä siinä mekkalassa kun kaikki yrittää samaan aikaan päivittää kuulumisiaan. Ja mikä parasta, Tampereella voi vaivatta kävellä yöllä kotiin, eikä tarvitse miettiä yöbussien aikatauluja. 
 photo tre3_zps20878f3a.jpg Lauantaina pakattiin kassit täyteen herkkuja ja köröteltiin kosken rantaan brunssipiknikille juhlistamaan vähän lisää Suvin synttäreitä. Ruokaa oli vaikka kuinka ja säätiedotusten pelotteluista huolimatta arskakin paistoi. Alun perin suunniteltiin illalle vielä tanssilattian valloitusta, mutta väsymys pääsi iskemään ja lopulta päädyttiin leffailtaan kotisohvalla. En tosin omista sohvaa, joten kotisängyllä sitten.
  photo tre4_zps15ea6881.jpg Pienoinen kaaos me saatiin aikaiseksi pienessä kotikolossani. Kolme ihmistä ei selvästikään mahdu asumaan alle 25 neliön asunnossa. Vaikka on tuolla joskus majoittunut ainakin seitsemän tyyppiä viikonlopun aikana, silloin siellä vallitsi kyllä suuri kaaos. 
Blogimaailmassa on viime aikoina valitettu ja keskusteltu siitä, kuinka blogeissa esitellään vaan puhtaita kauniita koteja eikä ikinä sotkua ja epäjärjestystä. Että tässä olis nyt kaaosta niille, jotka ovat sitä kaivanneet :D
 photo tre2_zps6b943b11.jpg Haluaako joku oikeesti katella tällaisia kuvia? Mitäs mieltä ootte? :)

4 kommenttia:

 1. Hahhaa, ihana toi vika kuva :D mitä muuta voi odottaa, jos tilaa on vähän tavaraa vähän liikaa.. Mutta joo, mä kyllä katson blogeissa ihan mielelläni niitä siistejä koteja yms, kotona saa katsella ihan tarpeeksi sotkuisia nurkkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, varsinkii kun toinen patja vie jo kaiken lattiatilan :D Varsinainen taidekuva kyllä, oon näköjään aamupöpperössä kuvaillu jalkojani :D
   Hahah, ehkä täytyy ottaa vähän siistimpiä kotikuvia ens kerralla kun pääsee treelle, ei se läävä onneks ihan tälläseen tilaan jäänyt, kun lähettiin..

   Poista
 2. Todella herkullisen näköisiä muffineja. Nam nam.

  - http://www.annisblog.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, herkullisia ne olikin! Tai no,kiitos kuuluu kyllä synttärisankarin siskolle, joka ne meille oli leiponut :)

   Poista