sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Illallista Espoossa

 photo helmi3_zpsc5b69615.jpg Tänä viikonloppuna kaikki tyypit tuntuivat lähteneen evakkoon Helsingistä, lähinnä mökille tai tietysti festaroimaan. Tampereellakin oli käynyt totaalinen kato, joten sinnekään ei viitsinyt lähteä. Alkuperäinen suunnitelma oli siten urheilla ja nukkua kerrankin kunnolla. Mutta sitten Essi ja Pinja ilmoittivat jättäneensä mökkireissun väliin ja viettävän iltaa Espoossa. Sinne siis!
  photo helmi1_zpsa08306b4.jpg Starttereiksi hieman kuplivaa. Oikealla kuskilasi, josta tarjoiltiin autolla pistäytymään tulleelle Sannalle. photo helmi2_zpsb093297e.jpg
Pääruuaksi me mestarikokit kokkailtiin erittäin haastava (mutta sitäkin maukkaampi) katkarapusalaatti. photo helmi5_zpsc122d381.jpg photo helmi4_zps0739003b.jpgJälkkäriksi Essin valmistamaa pannacottaa ja itse poimittuja marjoja. Nam!
 photo helmi8_zps6e296362.jpg photo helmi10_zps90e4b335.jpg HSL:n reittiopas yllättäen sekoili ja oltiin pysäkillä puoli tuntia liian aikaisin. Käveltiin muutama pysäkki eteenpäin ja otettiin hälyttävän paljon julkaisukelvottomia kuvia. Punainen mekko on muuten yksi viimeviikon  alelöytö Zarasta. Juuri sopivan löysä ja mukava, mutta silti suhteellisen skarpin näköinen. Erittäin passeli kesämekko photo helmi9_zps9c0c2d9a.jpg Somo somos tu y yo - tytöt tanssahtelevat iloisesti kohti pysäkkiä Lovumban tahtiin.

Yöllä kotona oli vastassa teinibileet, joten hyvin nukkuminen jäi vain haaveeksi eikä muutamasta lasillisesta iskenyt pikku darrakaan (tätäkö on tulla vanhaksi??) innostanut kamalasti lenkille. Se niistä viikonloppusuunnitelmista, hauskaa kuitenkin oli!

2 kommenttia:

 1. Onpas todella mehevän näköisiä tytöntylleröisiä! Mites minä olen tällaiset pippalot missannut??

  Terveisin,
  Väinö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Väinö! Erittäin mehevää tylleröä olisi ollut tarjolla, sinua kaivattiin kovasti!!! Väinö, väinö missä on se väinö...

   Poista