sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Maksista midiin

 photo midi1_zpsd93acd20.jpg T-paita Sparkle & Fade/Urban Outfitters | Hame H&M | Laukku My Bag | Kengät H&M

Viime kesänä innostuin ostamaan maksihameen. Nürnbergin H&M:ltä löytyi täydellinen yksilö, vähän läpinäkyvä huitula peittävämmällä alushamosella ja kivoilla timangeilla vyötäröllä. Tykkäsin kovasti. Tänä keväänä tein sitten empiirisen tutkimuksen pyöräilyn ja hameen yhteensopivuudesta, jonka tuloksena oli repaleinen hame. Helma jumittui pinnojen väliin niin pahasti, että se oli pakko repiä irti ja ihan riekaleiksihan se meni. Tutkimuksen jälkeen hame lensi kaapin perälle potemaan suruaikaa kunnes tajusin, että voisihan siitä leikata lyhyemmän version. Tuumasta toimeen, perjantaina podin karmivaa vaatekriisiä ennen Magdan kesäkestejä ja lopulta leikkelin vanhasta maksista uuden midiversion. En kyllä ymmärrä miten se yhtäkkiä kuvissa näyttää ihan polvipituiselta - voiko tuo optinen harha johtua korkeista koroista, täh? Tai sitten mun sääret on vihdoin ottaneet kasvupyrähdyksen! Joka tapauksessa, hameesta sai vielä varsin käyttökelpoisen ja äitikin kysyi, että mistäs tämä tällainen uusi hame on ostettu. photo midi2_zps3ae6e5e8.jpg Tarkoitus oli esitellä neonvihreitä rajauksia silmissä, mutta toteutus hieman kusee. Joku toinen kerta sitten. Värikkäät rajaukset on mun tämän hetkinen pakkomielle, joten eiköhän niitä nähdä jatkossakin.
 photo midi4_zpsa0cb8573.jpg Tässä asussa lähdin lauantaina treffailemaan Sansbaa keskustaan sushilounaan merkeissä ja päätin kerrankin laittaa korot jalkaan. Hennesin kiilat ovat olleet varsinaiset luottokengät, vaikka nykyään kuljenkin enimmäkseen tennareissa. Tällä kertaa korot päättivät kuitenkin temppuilla ja jostain syystä vasen kantapää nousi koko ajan ulos kengästä ja jouduin pysähtymään viiden metrin välein vetämään kengän takaisin jalkaan. Himppasen hitaasti edettiin kohti sushibaria.

Onneksi oli mukana vaihtokengät ja ravintolasta lähdettäessä vaihdoinkin jalkaan Cocorosen taittobaltsut. Ostin äiti osti ne mulle Tallinnan reissulla ja ovat erikätevät! Mahtuvat mainiosti pieneenkin laukkuun ja mukana tuli tuollainen säilytyspussukka. Miksei mulla ollut tällaisia muutama vuosi sitten, kun kuljin melkein aina koroissa? Eilen nämä olivat kyllä sellainen pelastus, en olisi ikinä selvinnyt shoppailemaan ja takaisin autolle korkojen kanssa.
 photo midi5_zps752c8fa6.jpg

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää midimittainenkin hame :) Noi baltsut on kyllä kätevä keksintö.. Mä olen joskus ottanut conssit mukaan ja vaihtanut narikassa ennen kotimatkaa, mutta tuollaiset taitettavat ballerinat olisi kyllä kätevät kun menee niin pieneen tilaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Noi baltsut on kyllä niin hyvät, nytkin mulla oli vaan toi pieni niittikassi ja siellä kamerat sun muut, ja kengät mahtui ihan täydellisesti messiin.

   Poista