perjantai 5. heinäkuuta 2013

Onnea uusille kyltereille!

 photo 76864c70-f5ca-483d-a714-03cdf6d3fec4_zps569668dd.jpg Hurjasti onnea kaikille kauppatieteisiin valituille! Erityisesti tietysti kaikille Tampereelle tuleville :) Omasta smurffivuodesta on jo hetki, syksyllä mulla alkaa jo neljäs vuosi Boomissa. Takana on upeat kolme vuotta ja uskon että huikea meininki vaan jatkuu. (Smurffi = Boomin fuksi)

Kolme vuotta sitten muutin Helsingistä Tampereelle tuntematta sieltä yhtään ihmistä. Kaupunkina Tampere oli aivan tuntematon, aikaisemmat visiit olivat rajoittuneet Särkänniemeen ja salibandyhalleihin. Nykyään Tampere on enemmän koti kuin Helsinki, siellä on kämppä ja iso kasa ihania kavereita. Ja tietysti ne opinnotkin...  Vaikka ylppäreiden jälkeen hainkin ensimmäisenä vaihtoehtona Helsinkiin, olen niin tyytyväinen, että päädyin Tampereelle. Tästä tuli nyt näköjään Tampereen ylistyspostaus, oon ollut liian kauan poissa sieltä. Onneksi parin viikon päästä tiedossa on Boomin kesäbileet, joissa pääsee taas näkemään kaikkia ihmisiä. 

Jos siellä nyt joku tuleva boomari sattuu tämän löytämään, niin vakuutan, että tiedossa on loistavat opiskeluajat!

2 kommenttia:

  1. Heh, kiitoksia ;) täällä tuore mursu Aallosta. Tosi jännää aloittaa opiskelut ihan uudessa koulussa ja uudella alalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän pitääkin jännittää, ihania opiskeluvuosia! :)

      Poista