torstai 1. elokuuta 2013

Kohtauspaikalla

 photo hame2_zps4e473afb.jpg 
Syksy tulee! Ainakin tiistain asustuksesta päätellen. Mustaa ja burgundia, siinä mun lempparisyksyvärit. Lisätään vielä vähän harmaata ja denimiä, niin alkaa tarvittava värikombo olla kasassa. Tässä asussa hengailin tiistaina Essin kanssa kaupungilla ja kävin ostamassa uuden kalenterini. Hamonen on uusi, ostin sen korvaamaan rikkimennyttä hamettani, jonka jo leikkelin lyhyempään mittaan. Uusi hame oli ollut ostoslistalla jo pidemmän aikaa, mutten ollut jaksanut metsästää sopivaa. Sitten bongasin tuon H&M:n version ensin Riikan päällä Kaksi yhden hinnalla -blogissa ja heti seuraavana päivänä ystäväni Sannin päällä ja pakkohan se oli heti saada itsellekin. Kuulin huhua, että supersuositusta hameesta on pienet koot jatkuvasti loppu, mutta löysinkin omani heti maanantaina kun kävin äitin kanssa Jumbossa. Eikä maksanut kun viisitoista euroa ja mikä parasta, siinä on taskut!

 photo hame3_zps5e2a304d.jpg 
En ollut koskaan aijemmin rekisteröinyt tuota pientä talon pahasta Kampin torilla, vaikka siinä vieressä on tullut käytyä useastikin Sushibarissa. Essi muisteli nähneensä sen jossain koulukirjassa, olisikohan ollut hissan tai ruotsin opus. Wikipedia kertoo sen olevan osa yhden tunnetuimman ruotsalaistaitelijan, Ernst Billgrenin, Kohtauspaikat-veistoskokonaisuutta. Napsittiin sitten kuvia siinä ja kultturoiduttiin.

 photo hamonen_zps60c57bff.jpg Hattu Monki | Paita Veromoda | Hame H&M | Laukku My Bag | Kengät Converse

Jes, enää kaksi työpäivää ja sitten taas Tampereelle! Viikonloppu on melko täyteen ahdettu, kun perjantaina olisi läksiäiset, lauantaina Rantalahnakerhon kokoontuminen (luvattu 26C ja aurinkoa, juhuu!!) ja sunnuntaina pitäisi selviytyä serkun rippijuhliin Juvalle. Vaatekriisi iskee, kun pitäisi kehitellä asut useampiin pippaloihin!

2 kommenttia: