perjantai 9. elokuuta 2013

Serkku & Sushibar

Jesjes, se on perjantai ja viikonloppu! Tällä kertaa ei tosin ole oikein mitään suunnitelmia, toisin kun viime viikonloppuna, jolloin reissasin sekä Tampereella läksäreissä että Juvalla rippijuhlissa. Sieltä rippijuhlista nappasin kyytiimme serkkuni Nooran, joka tuli muutamaksi päivää Helsinkiin lomailemaan.

 photo noora8_zps40680c85.jpg
 photo noora9_zpsfc7df559.jpg

Maanantaina treffattiin Nooran kanssa keskustassa heti kun pääsin töistä ja mentiin Sushibariin syöpöttelemään. Se vaan on aina niin hemmetin hyvää, eikä serkkunen ollut siellä koskaan käynyt. En kyllä muista, milloin oltaisiin viimeksi tällälailla hengailtu kahdestaan. Nähdään niin pirun harvoin ja silloinkin useimmiten jossain sukukemuissa. Täytyy ehdottomasti ryhdistäytyä tässä asiassa, koska serkkuni on ihan huipputyyppi, eikä sillä kuuden vuoden ikäerolla nyt niin väliä ole :)
  photo noora3_zps088cdb23.jpg

Masut täynnä napsittiin vähän asukuvia. Tuo pari vuotta vanha Monkin paita taitaa yllättäen olla taas melko in värinsä puolesta. Jotenkin huvittavaa, miten joka syksy sinapinkeltainen/-ruskea ja burgundi tuntuvat tulevan muotiin yhä uudelleen ja uudelleen. En kyllä valita, tykkään väreistä kovasti ja voi esittää kovinkin trendikästä vuosia vanhoilla vaatteilla.

 photo noora4_zps8e848d4d.jpg
 photo noora1_zpsb296eb03.jpg
 photo noora6_zps60d16274.jpg 
Vitsit oli kyllä vaikea keväällä löytää hyviä farkkushortseja. Tuntui, että kaupat oli täynnä niitä perskannikat paljastavia teinihoropöksyjä, ja vaikka suhteellisen minimitassa viihdynkin, niin sellanen on kyllä liikaa. Nämä pöksyt löytyi sitten Nycistä JCPenneyltä, korkealla vyötäröllä ja lahkeessakin riittää pituutta. Miellän JCP:n aina suunnilleen samaan kategoriaan Anttilan kanssa, eli ei ehkä se ensimmäinen paikka, mistä lähtisin vaatteita metsästämään, mutta Leviksen osasto siellä oli kyllä oikein kelvollinen (eikä valikoimassa ollut ehkä niitä kaikkein teineinpiä miniminishortseja).

 photo noora5_zps20e184fe.jpg photo noora7_zps75bc4556.jpgHattu Monki | Arskat H&M | Paita Monki | Shortsit Levis | Laukku Abro | Kengät Skopunkten

Ihanaa viikonloppua kaikille (vaikka olenkin ehkä hiukan kade niille, joilla on Flow-liput käsissä...)!!

2 kommenttia:

 1. voi olet ihana serkkuseni! syyskuussa nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! Can´t wait, vihdoinkin kyläreissu :) Pus!

   Poista