sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kesälomalainen täällä hei!

Terveisiä Juvalta! Ajeltiin Röllön kanssa eilen tänne meidän kesämökille muutaman välietapin kautta ja ollaan täällä nyt sitten x-määrä päiviä. Roadtripin suunnitelmat ovat vielä täysin auki, mutta tästä se lähtee - kesäretki 2013! Kahvi porisee, puuro on kiehumassa, ja Röllökin taisi juuri osoittaa jotain heräämisen merkkejä. Minä oon jo käynyt aamu-uinnilla ja ajattelin tulla iskemään tänne ensimmäisiä kesälomatunnelmia torstai-illalta, jolloin jäin lomalle.

 photo miia1_zpsf65d7b21.jpg 
Miiakin oli kesäretkellä ja saapui torstaina Porvoosta Helsinkiin, joten lähdettiin vähän juhlistamaan kesälomaa. Aloitettiin kahvitteluilla kavanrannan johan & nyström:illä. Tykästyin siihen ihan älyttömästi, pakko siis mennä uudestaankin. Söpö punatiilinen kanavarakennus tuo mulle mieleen viime vuoden kesäretken ja Potsdamin hollantilaiskorttelin. Kahvila oli melkosen täynnä, mutta onnistuttiin saamaan pöytä ulkoa ja nautiskeltiin ilta-auringosta. Ensi kerralla täytyy testata jotain herkun näköistä raakapiirakkaa.
  photo miia2_zps67f58fbf.jpg  photo miia6_zpsf8791767.jpg 
Kahvin jälkeen kilistettiin alkaneelle lomalle Hotelli Glo:n baarissa, mikä ystävämme Essin mielestä ei kyllä yhtään sopinut tyyliimme. Ilmeisesti Kallion räkälät olisi ollut oivempi valinta. Oltiin nimittäin juuri ehditty Miian kanssa puhua ihmisten (ja etenkin kavereidemme) erilaisista tyyleistä, kun Essi kaverinsa Marian kanssa liittyi seuraamme ja ensimmäinen reaktio meni sunnilleen näin: "Miten te ootte noin siistin näköisiä?!? Ja mitä te oikeen täällä teette??" Tilannetta saattoi selkeyttää sellainen seikka, että olin työpaikalta saanut kivan pikku kupongin, jolla sai pari lasillista kuohuvaa kyseisestä paikasta :)

 photo miia4_zpsa9ddd208.jpg 
Glo:sta jatkettiin vielä Iguanaan margarita-ämpärin ääreen, joka jaettiin muutaman muun Tampere-kaverin kanssa. Eipä olisi voinut loma paljoa paremmin alkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti