perjantai 28. kesäkuuta 2013

Alkusanat

Hei. Täällä kirjoittelee Miffa, 23-vee muikkeli Tampereelta ja vähän Helsingistäkin. Bloggailin viime vuonna Saksan vaihdosta ja vielä vähän sen jälkeenkin, mutta tietotekniikan ihmelapsena onnistuin tuhoamaan osan tuotoksesta. Nyt minuun on kuitenkin iskenyt kamala kuvaus- ja kirjoitusvimma, joten päätin alkaa taas raapustella blogia. Sen kummempia rajauksia en ajatellut blogilleni laittaa, vaan tämä saa toimia jonkinlaisena kuvapäiväkirjana ja inspiraatiokansiona. Näin alkuun lavertelen hiukan kesäkuulumisia ja kerron ehkä vähän itsestänikin, jos tätä hiukan tuntemattomammatkin ihmiset eksyvät lukemaan. Kuvituksena on Instagram-satoa muutaman viime viikon ajalta.
   photo iphone17_zps68d2b4a6.jpg Nämä kuvat on juhannukselta, jolloin parhaat Tampereen muikkelit saapuivat viettämään kaupunkijuhannusta Helsinkiin. Me kaikki opiskellaan Tampereella kauppatieteitä, mutta tästä porukasta lähes kaikki muuttivat kesäksi  työn perässä vanhempien hellään huomaan - kuten myös minä.
(Jostain syystä muikkeli muodostui meidän lempisanaksi viikonlopun aikana...)
  photo iphone16_zpsc8cd1332.jpg Helsingissä asumisessa parasta on se, että kerrankin on aikaa nähdä kaikkia Helsingin kavereita. Käydä kaffella, testailla brunsseja ja syödä ravintolassa isolla porukalla. Ilman rasittavaa minuuttiaikataulua ja hankalaa menojen yhteensovittamista. Huonompi puoli on aika ajoin hermoille käyvät kämppikset, jotka myös vanhempina ja pikkuveljenä tunnetaan.
 photo iphone15_zpsfb505a13.jpg Tänä kesänä ollaan kamujen kanssa yritetty retkeillä ja tehdä kaikkia kivoja juttuja mahdollisimman paljon. Päämääränä on välttää tylsiä koti-iltoja ja kesän lopussa iskevää "En taaskaan ehtinyt tehdä yhtään mitään" -fiilistä. Talviturkit heitettiin Röllön kanssa Luukissa yhtenä lämpimänä kesäiltana. Viime vuoden Saksassa vietetyn kesän jälkeen nämä valoisat illat jaksaa edelleen ihmetyttää ja suurta hupia on lähetellä ulkomaalaisille kavereille maisemakuvia keskellä yötä.
 photo iphone13_zps571962e1.jpg Golfia olen pelannut pelaillut jo varmaan kymmenen vuotta, mutta olen pitänyt taukoa muutaman viime vuoden. Nyt kun asun taas lähellä kotikenttää niin olen aktivoitunut senkin suhteen. Pelikierroksia on kyllä alla aivan liian vähän, mutta on tässä vielä koko kesä aikaa tiputella tasotusta. Katsotaan syksyllä pääsinkö tavoitteeseeni... Alle viiteentoista haluaisin siis päästä ja tällä hetkellähän se tasoitus on 17,8. Vielä pitäis vähän treenata!
 photo iphone14_zpsdbc2b808.jpgTyön perässähän mä tosiaan Helsinkiin muutin, joten tässä olisi vielä muutama kuva työjutuista. Kesäjobini on viestintä- ja pr-toimisto Success Story:ssa ja ollaan järjestetty muutama kiva tapahtuma tässä alkukesän aikana. Vasemmalta No7, Sexyhair ja Lexington.

Ei mulla sitten tällä kerralla muuta. Nyt kun alkulöpinät on hoidettu pois alta, niin voidaan ruveta tositoimiin. Viikonlopuksi lähdetään tyttöjen kanssa mökkeilemään, mutta jos tekniikka vaan pelaa, niin tänne ilmestyy sillä välin jotakin sisältöä.
Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti